Freedom!!!!! No more hospital bed, no more million check ups, no more hospital clothes, I have been released ! ! It’s crazy how much crap you can gather over the space of two and  a halv weeks! Although two of the bags are medicine and help stuff! Feels amazing sitting on my own sofa, listening to the cats purr ,  this is heaven! Exhausted now so time for a nap! 🙂
Frihet ! !!!! Ingen mer sjukhus säng, inte fler milliontals kontroller, inga fler sjukhus kläder, jag är fri! Det är helt galet så mycket man kan samla på sig över två och ro halv vecka! Dock är två av påsarna mediciner och tillbehör! Känns helt fantastiskt att sitta på min egen soffa nu, höra katterna spinna, detta är helt underbart!  Helt matt nu så dags för en tupplur! 🙂

4 thoughts on “Freedom!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s