I am going crazy! Just spoke to the nicer nurse at the urologist and she couldn’t really help me today either as the doctor who was meant to look at my referral was at home yesterday, but she did manage to see that I have an appointment with a urotherapist the 5th of December, but it was unsure if we could remove the catheter before then so she told me to call the referral department and talk to them as I should have a say in the matter too. After all it is me it’s regarding, and my body! The referral departments telephone times are between 10-11am and unfortunately the call with the urologist center ended a minute to 11 so I threw myself back onto the phone to referrals but unfortunately they had already closed the line for the day. I’ll have to jump n the phone to them at 10 tomorrow morning instead and insist that we try to pull the lathered one day next week and see if I can wee on my own because I really can’t cope with this anymore! I am sooo close to pulling it out myself! It is unbelievably uncomfortable and I’m so scared that I’ve got a urinary infection! This morning the bad was red again and it feels uncomfortable and I feel like I need a wee but then only a little comes at a time, that’s not how it’s been before, it’s only started the last few days! Maybe if they took the bag on Monday after the two weeks that was planned then I wouldn’t be having this problem! I fel so upset! I don’t think I have any tears left in my body! I’m so angry and frustrated too, one minute I want to run down there and scream, shout and hit someone till they take me seriously and help me but then on the other hand I just want to curl up in a ball and cry in a corner. One part of me wants to go to the ward I was laid in and ask if they can remove is, do an ultrasound scan on my bladder and that I either come back to them later and check or just sit there a while and see…I’m so fed up! Just want to get rid of this shit and try to get some sort of life back! Stevie the stoma has been an angel and everyone involved with that part of my body have been so good and mice, but the catheter has been like hell! My body really has got an angel and devil on either side of it 😭But on a positive note, I went and got my blood tests done this morning so hopefully I’ll get some answered from that quickly. 

Now I’m gonna go and rest – exhausted after all this upset – so I’ll write some more this evening. 

By the way, I did start writing yesterday but fell asleep so I’ll carry on tonight or something..

Gud jag blir totalt galen! Pratade nyss med den trevligare sköterskan på urologen, hon kunde tyvärr inte hjälpa mig jättemycket just nu eftersom läkaren som skulle kolla på min remiss var hemma igår, men hon såg att jag har fått en tid med uroterapeuten den 5:e december, men det var oklart om vi kunde dra katetern innan dess. Så hon sa till mig att ringa remissenheten och prata med dom eftersom jag också ska få säga något. Det är ju trots allt mig det handlar om och min kropp! Remissenheten har bara telefon tid 10-11 och tyvärr avslutades samtalet med urologen en minut i 11 och jag slängde mig på telefonen till remissenheten men tyvärr hade dom redan stängt. Jag får slänga mig på telefonen till dom klockan 10 imorgon och insistera på att vi försöker dra katetern en dag nästa vecka så vi får se om jag kan kissa för jag klarar verkligen inte av att ha den längre! Jag är såååå nära på att dra ut den själv! Den är otroligt obekväm och jag är så rädd att jag har fått urinvägsinfektion! Imorse var det rött i påsen igen och det känns ju obekvämt och jag känner mig kissnödig men så kommer bara lite åt gången, men så var det inte innan utan det har kommit dom senaste dagarna. Om don hade dragit den i måndags vilket var dom två veckorna som va planerade så kanske jag inte hade haft dessa problemen! Jag blir så ledsen! Jag tror inte jag har några tårar kvar i kroppen! Jag blir arg och förbannad också, och ena minuten vill jag rusa ner och skrika och slå på någon tills dom tar mig på alvar och hjälper mig men samtidigt vill jag bara rulla ihop i en boll och gråta i ett hörn. En del av mig har lust att gå till avdelningen jag låg på och fråga om dom kan ta ut den och görs sånt ultraljud på blåsan och att jag kommer tillbaka till dom eller sitter där ett tag och ser… jag blir så trött! Vill bli av med skiten och försöka få tillbaka ett slags liv! Stevie stomin har varit en ängel och alla som är engagerad med den delen av mig är super snälla, men katetern har varit ett helvete! Min kropp har verkligen fått en ängel och en djävel på varsin sida 😭

Men på en positiv not, jag var och lämnade blodprover imorse så förhoppningsvis får jag snabbt svar. Nu ska jag vila lite – helt utmattad efter allt detta upprörande skit – och så skriver jag mer ikväll.

Förresten så började jag skriva igår men somnade så skriver färdigt ikväll eller nåt..

One thought on “Upset, frustrated, angry, tiredness Grr!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s